0 + miliona ha
zemljišta se koristi u EU samo za uzgoj voća
0 + miliona t
voća i povrća se proizvede u EU tokom 1 godine
0 + milijardi €
vrednosti voća i povrća se proizvede u EU tokom 1 godine

O AgroStock.eu

Mi smo moderna on-line platforma koja omogućava kupuvinu ii prodaju voća i povrća u EU. Korisnici mogu napraviti profil firme, uneti kompletne podatke, slike, video prezentacije i objaviti ga na AgroStock.eu, kako bi brzo našli zanimljive ponude, sklopili poslove sa drugim firmama na sajtu ili prodali svoje proizvode.

Firme, hladnjače, poljoprivrednici, izvoznici, uvoznici, distributeri, prodavnice, proizvođači, prodavci,agenti, posrednici…ovo je sajt koji povezuje sve koji rade bilo koji posao vezan za voće i povrće u EU.

Na našem sajtu možete dodati nograničeno oglasa, sami, iz vašeg profila. Možete pokazati Vaš profil ostalima, i popuniti u skladu sa standardima, kako bi prezentovali Vaše poslovanje i ponudu drugim firmama u EU, na pravi i profesionalan način.

Kada se korinik uloguje, ima kompletnu statistiku pregleda profila, oglasa, komentara, notifikacija – da li je neko pisao, šta je pisao, kompletna interna komunikacija putem sajta u inboks delu profila. Takođe korisnici sami mogu neograničeno puta da izmene oglase, profil, dodaju ili izbrišu kako bi sebe predstavili na pravi način, bez ograničenja.

Cilj AgroStock.eu sajta je da poveže sve proizvođače i prodavce voća i povrća u EU, radi lakše i jednostavnije komunikacije, sklapanja poslova na jednom mestu, transparentnosti poslovanja, i ubrazamo razvoj i tog velikog dela ekonomije svih zemalja EU.

Pridružite nam se, i već danas počnite da uređujete svoj profil, postavljate oglase i sklapate nove poslove sa Vašim novim partnerskim firmama.

Kako radi?

Postanite deo najvećeg lagera agro robe u EU. Lako, moderno, jednostavno, pristupačno.

Najveći lager voća i povrća u Evropi

Firme, hladnjače, poljoprivrednici, izvoznici, uvoznici, distributeri, prodavnice, proizvođači, prodavci, agenti, marketi, posrednici, preprodavci...

...svi su tu. A Vi?